Pravila korištenja sadržaja

Korištenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu zanimljivoo.com predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, zanimljivoo.com ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Zanimljivoo.com ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta zanimljivoo.com. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

Sadržaj koji čitaoci dostavljaju uredništvu veb sajta zanimljivoo.com elektronskim ili fizičkim putem povodom nagradnih igara, akcija, promocija ili u druge svrhe, može biti korišten od strane uredništva na samom veb sajtu, na pripadajućim društvenim mrežama ili u štampanom izdanju magazina “Zanimljivoo” bez navođenja autora.