Nemojte se udavati za nekog ko ima ovih 15 navika

01 October 2019

Zamislite da ste udati za muškarca koji vas ne poštuje, koji  vas ne zaslužuje u životu. Vidi vas samo kao svoju ženu i ništa više. Život će vam biti pakao. Razmislite malo prije nego što se zaljubite,je li vredan , momak za koga ste zainteresovani, vašeg vremena, ljubavi i pažnje. Ako ima ovih 15 navika, bolje ga se klonite.

Netolerancija

Svi očekujemo da živimo nezavisno i slobodno. Ako momak narušava vašu rutinu, ograničava vas u vašim odlukama, najbolje je da niste s njim. Terajući vas da raditie ograničene stvari iz straha da će vas izgubiti, biće pogubno za vaš život.

Niste mu prioritet

U vezi,obe osobe treba da budu jednako aktivne. Ako ne postoji želja i napor s njegove strane, i veza zavisi samo od vas,bolje je da se sklonite od takve osobe.

Ne ispunjava obećanja

Neispunjavanje obećanja je siguran način da ćete izgubiti poverenje. Ako vaš partner to radi često onda se samo poigrava s vama. Vaše mišljenje ne ceni. Možete oprostiti jednom ili dvaput ali ne ako to postane učestalo.

Nepoštovanje pravila

Sve ima svoja pravila. Ako vaš partner konstantno prelazi granice, ne zaslužuje vašu pažnju ni ljubav.

Nema kraju izgovorima

Ako češće čujete “izvini,nemam vremena” od “volim te” onda se zapitajte da li će izgovori ikada prestati. Izgovori su znak nezainteresovanosti u vezi.

Ne voli životinje

Svi vole životinje. Ako vaš partner ne voli vašeg ljubimca, birajte životinju. Nije prirodno da postoji mržnja prema životinjama. To može značiti mržnju i prema drugim bićima.

Misli da je uvek u pravu

Ako se udate za nekoga ko misli da je stalno u pravo,spremite se da ćete uvek naići na sukob mišljenja. To može uticati loše i na vašu decu.

Razgovor

Dobar je govornik i stalno želi da bude u centru pažnje. Čak vam se ubacuje dok vi pričate što može da bude iritirajuće.

Zanemaruje porodicu

Porodica je najvažnija u životu svakog pojedinca. Naravno da vas ponekad nerviraju ali ne možete ih napustiti.

Stalno svađanje

Mišljenje da svađe održavaju vezu zdravom ali preterano svađanje nije tako dobro. Često svađanje znači da se ne razumete dovoljno dobro.

Nametljivost

Lični prostor treba da se poštuje. Ali ako vas partner preterano gnjavi i zavisi od vas to je znak za zabrinutost.

Lažljivac

Ponekad su male laži nezaobilazne ali ako vam narušavaju vezu,razmislite o raskidu.

Nasilan je

Nasilje u bilo kom obliku nikada i niko ne bi trebalo da toleriše. Idite od takve osobe što dalje.

Ne poštuje vaše zahteve

Ako vaš partner ima loše navike sa pušenjem i alkoholom i pored vaših brojnih zahteva da prestane,on nastavlja. Ovo znači da vas ne ceni dovoljno.

Ponaša se nezrelo

Stalno zanovetanje,prekid razgovora,nepoštovanje ljudi okolo,zvuči kao ponašanje tinejdžera.

 

 

Nemojte se udavati za nekog ko ima ovih 15 navika
1
Loading...
Komentari
Neueste Artikel